===========================
Format: Paperback
Saiz: 7.5" x 10”
ISBN-13: 978-967-411-813-6
Tarikh Terbit: 7 Apr 2016
Jumlah Muka Surat: 128
Berat (Kg): 0.35
===========================
Buku 50 Resipi Kek & Biskut diberi sentuhan baru dengan gambar-gambar penyediaan yang lebih menarik. Terdapat 6 bonus resipi terkini yang pasti menyelerakan. Indikasi penyediaan yang jelas, iaitu tempoh penyediaan bahan dan tempoh memasak turut disertakan. Resipi-resipi yang disediakan oleh Chef Hanieliza dalam buku ini bukan sahaja sesuai dijadikan hidangan semasa hari perayaan ataupun sebarang majlis keraian, tetapi boleh dijadikan juadah minum petang.
Isi Kandungan
Biskut
Biskut Badam Manis (Almond Sweet)
Biskut Badam Rangup
Biskut Badam Salju (Snow Almond)
Biskut Bebola Kacang Hazel (Hazelnut Ball)
Biskut Bebola Kristal
Biskut Buah-Buahan
Biskut Coklat
Biskut Coklat Cip
Biskut Cornflake Madu Coklat Cip
Biskut Dahlia Oren
Biskut Keju
Biskut Koko Crunch
Biskut Marmar Carrie
Biskut Mentega (Butter Cookies)
Biskut Permata Serbuk Roti
Biskut Puteri Hijau (Green Princess)
Biskut Sarang Semut
Biskut Semperit Susu (Baru)
Ferrero Rocher (Baru)
Tat Buah-Buahan
Tat Gulung
Tat Keju Bluberi
Tat Nanas
Tat Prun
Kek
Brownies
Brownies Marble Keju
Kek Buah
Kek Buah Keju
Kek Buah Kukus (Baru)
Kek Cawan Coklat
Kek Cawan Oren
Kek Coklat
Kek Coklat Keju Koktel
Kek Dam
Kek Epal
Kek Keju Coklat
Kek Keju Coklat Oren
Kek Keju Kiwi
Kek Keju Lapis Coklat (Baru)
Kek Keju Oreo (Baru)
Kek Lobak Merah
Kek Marble
Kek Mocha Kukus
Kek Pandan
Kek Pisang
Kek Red Velvet
Kek Span Gula Hangus
Mufin Coklat Cip (Baru)
Tiramisu
Tiramisu Kek Gulung
No reviews found